Utveckla din prestation genom mental träning

Det mentala tillståndet är den avgörande faktorn för den slutliga prestationen. När du tränat och gnuggat, teknik, fysisk, taktiska förmågan, spelförståelsen och har en funktionell sömn och kostintag fungerar är det just ditt mentala tillstånd som gör skillnaden.

Sundström tränar Assa och Dissa i samband med slagträning
Sundström tränar Assa och Dissa i samband med slagträning

Vilket tillstånd presterar du bäst i?

Du behöver veta något om dig själv, du behöver veta hur du gör för att försätta dig i rätt tillstånd, och du behöver definitivt inneha kompetens om hur du förändrar ett mindre bra tillstånd till bättre tillstånd.

Genom att lära dig hur du arbetar med dina sinnen och inre dialogen samt att utveckla förmågan att associera och dissociera och använda triggers har du plötsligt fått redskap till att hantera dig själv.

Under säsongen 2020 har Viktor Sundström golfspelare från Kallfors utvecklat sin prestationsförmåga och skapat mycket bättre resultat genom att använda sina ny mentala redskap. Genom en att lära sig verktygen på ca 5 timmar har golfspelet fått en ny dimension och resultatutvecklingen blivit fantastisk.

Det finns fortfarande för många idrottsutövare som vandrar i sin egen öken, genom att inte ha tillgång till de rätta mentala verktygen, är du en av dom?

Bästa hälsning Tomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *